Tenis
17.května 2018

VIDEO: Plíšková v Římě rozmlátila raketu i umpire a v turnaji končí již v druhém kole

Card image

Karolína má na antuce parádní formu, ale na turnaji, který se koná v Římě, skončila po prohře s řeckou hráčkou Sakkariovou už v druhém kole. Navíc ji pravděpodobně čeká postih za její chování.

V rozhodující třetí řadě byl stav 5:5 a shoda. Servisovala Plíšková a po smeči u sítě trefila těsně před postranní čáru. Lajnová rozhodčí ale překvapila celý stadion a ohlásila aut. Své rozhodnutí však nebyla schopna doložit otiskem a ani umpirová rozhodčí odmítla toto rozhodnutí napravit. Opravy tohoto rozhodnutí nebo alespoň opakování se Karolína nedomohla ani u supervizorky zápasu.

Plíškovou tato situace evidentně rozhodila a svůj game prohrála a řecká soupeřka už zápas dotáhla k vítěznému konci.

Při odchodu z kurtu Plíšková pogratulovala soupeřce, ale místo podání ruky umpirové rozhodčí, rozmlátila raketu o stojan umpiru tak, že v něm zůstala díra.

Celý incident naleznete ve videu:

X